Een prachtige kleinschalige camping midden in de natuur van Frankrijk en Nederlandssprekend

Heerlijk overnachten op een kleinschalige camping in Frankrijk en Nederlandssprekend? Boek dan een van de
vakantietenten van Juliette Tentvakanties en ervaar het ultieme ‘glamping’!

Onze vakantietenten bieden u veel ruimte en comfort! Een groot aantal tenten beschikt
over een verhoogde houten veranda, welke volledig overdekt zijn. Alle tenten zijn uitgerust
met gescheiden slaapcabines, échte bedden en een keukengedeelte met koelkast en een
vriesvak.

Safaritent huren in Frankrijk Juliette vakanties
Safaritent huren in Frankrijk Juliette vakanties

Onze accommodaties

Onze huurtent Frankrijk vindt u op diverse campings in Frankrijk, met zorg door ons geselecteerd. Uw bungalowtent is naar speciaal ontwerp van Juliette gemaakt en is van Europese topkwaliteit met Ten Cate tentdoek. De gebruikte kleuren zullen u een “zomers” gevoel geven. Maar ook aan uw veiligheid is ruim aandacht besteed. Uw bungalowtent is met een oppervlakte van 5,50 x 5,20 meter (28,6m2) zeer ruim te noemen en compleet ingericht. De specifieke vorm van de bungalowtent maakt dat u beschikt over drie ruime slaapgedeelten en dat u een ontzettend ruim en groot leefgedeelte heeft van ruim 16m2.

Bungalowtent: comfortabel genieten

Onze bungalowtenten vindt u op diverse campings in Frankrijk, met zorg door ons geselecteerd. Uw bungalowtent is naar speciaal ontwerp van Juliette gemaakt en is van Europese topkwaliteit met Ten Cate tentdoek. De gebruikte kleuren zullen u een “zomers” gevoel geven. Maar ook aan uw veiligheid is ruim aandacht besteed. Uw bungalowtent is met een oppervlakte van 5,50 x 5,20 meter (28,6m2) zeer ruim te noemen en compleet ingericht. De specifieke vorm van de bungalowtent maakt dat u beschikt over drie ruime slaapgedeelten en dat u een ontzettend ruim en groot leefgedeelte heeft van ruim 16m2.

Safaritent: comfortabel genieten

Bekijk hier onze safaritenten in Frankrijk. Deze compleet ingerichte tenten zijn voorzien van alle gemakken wat past bij een luxe kampeervakantie. Voor de inrichting heeft Juliette gekozen voor stoere meubelen. Jawel, heerlijk robuust. Uw Safaritent staat uiteraard op een verhoogd houten vlonder. Voor de tent heeft u een overdekt terras. En verder… verder is aan alles gedacht! Of het nu gaat om een 4-pits kooktoestel, een koelkast met vriesvak, een pizzasnijder…. uw Safaritent is compleet. Ga je met ons mee?

Safaritent XL: comfortabel genieten

Onze Safaritenten XL zijn net zo compleet ingericht als de standaard safaritent. De specifieke vorm van de Safaritent XL maakt dat u beschikt over twee slaapgedeelten en een leefgedeelte van minimaal maar ruim 11 m2. Maar slaat u de voorkant open, dan heeft u met het terras een leefgedeelte van bijna 20m2. Een zee van ruimte! Een Safaritent XL is geschikt voor maximaal 5 tot 6 personen en is 5m2 groter dan de standaard safaritent. On y va?

Boek hier uw favoriete camping!

= NL gesproken

Camping Domaine de Mialaret

 • Luxe bungalowtent op kasteelcamping ★★★★★
 • Circa 977 km. van Utrecht / 850 km. van Antwerpen
 • Kinderclub tijdens de vakantie (ook in het Nederlands)

Camping la Berge Ombragée

 • Bar met terras aan rivier
 • Circa 987 km van Utrecht
 • Kinderspeelveld

Camping La Perle

 • Luxe bungalow- en safaritenten op Petit XL camping ★★★
 • Circa 862 km van Utrecht / 743 km van Antwerpen
 • Speeltuin en kinderanimatie (in het Nederlands)

Village Club les Sables d’Or

 • Luxe Mobile Home op schitterende glamping
 • Circa 1280 km. van Utrecht
 • Een waterpark met diverse zwembaden en enorm decor

Kleinschalige camping Frankrijk Nederlandssprekend

Een vakantie is pas echt vakantie als je tot rust kunt komen in de natuur. Hierdoor is een tentvakantie bij uitstek een van de leukste manieren om vakantie te vieren. Toch hoef je niet in te leveren op comfort, doordat alle tenten zijn voorzien van een comfortabele boxspring of zacht matras, waardoor je elke nacht kunt genieten van een goede nachtrust. Daarnaast beschikken de campings allemaal over schoon sanitair en kun je terecht bij een Nederlandssprekende of Nederlandse eigenaar die je helpt met al je vragen. Ook zullen zij je gastvrij verwelkomen bij aankomst, zodat je meteen het gevoel krijgt dat je thuis bent op de camping. Daarnaast kun je de Nederlandssprekende eigenaren van de kleinschalige campings vinden in verschillende regio’s zoals:

 • Dordogne
 • Auvergne
 • Limousin
 • Poitou-Charentes
 • Tarn-et-Garonnes
 • Languedoc-Roussillon

Wij vinden het belangrijk dat je kunt genieten van een comfortabele tentvakantie. Om die reden hebben wij de charmekenmerken in het leven geroepen om de campings te beoordelen op comfort en authenticiteit. Zo moeten de safaritenten en bungalowtenten niet alleen beschikken over bedden, maar moet de eigenaar van de camping ook Nederlands spreken en moet er de mogelijkheid zijn om tenten volledig ingericht te huren. Zo hoef je niet extra te sjouwen of aan te schaffen voor je tentvakantie. Ten slotte hoef je niet zeven dagen in de week zelf te koken, doordat je op de camping zelf wat kunt eten in het restaurant of friettent.
De campings zijn allemaal bereikbaar binnen een dag. Mocht je toch een tussenstop willen maken, dan bieden wij de optie aan om te overnachten op een leuke Bed & Breakfast, zodat je even kunt bekomen van de lange rit.

Onze kleinschalige campings als uitvalsbasis voor een leuke vakantie

Alle campings zijn goed bereikbaar. Dit betekent dat je de omgeving eenvoudig kunt verkennen met de fiets, auto of te voet. Zo kun je alle leuke dorpjes en stadjes verkennen in de omgeving. Frankrijk heeft immers zo veel te bieden dat het lastig kan zijn om de juiste hotspots in de omgeving te vinden. De Nederlandssprekende eigenaar van de camping in Frankrijk helpt je graag om de leukste plekjes van de omgeving te ontdekken, zodat je een topvakantie zult hebben!

TOP