Last-minute bungalowtenten huren op onze kleinschalige camping in Frankrijk

Heerlijk overnachten op een kleinschalige camping in Frankrijk? Boek dan een van de
vakantietenten van Juliette Tentvakanties en ervaar het ultieme ‘glamping’!

Onze vakantietenten bieden u veel ruimte en comfort! Een groot aantal tenten beschikt
over een verhoogde houten veranda, welke volledig overdekt zijn. Alle tenten zijn uitgerust
met gescheiden slaapcabines, échte bedden en een keukengedeelte met koelkast en een
vriesvak.

Safaritent huren in Frankrijk Juliette vakanties
Safaritent huren in Frankrijk Juliette vakanties

Onze accommodaties

Onze huurtent Frankrijk vindt u op diverse campings in Frankrijk, met zorg door ons geselecteerd. Uw bungalowtent is naar speciaal ontwerp van Juliette gemaakt en is van Europese topkwaliteit met Ten Cate tentdoek. De gebruikte kleuren zullen u een “zomers” gevoel geven. Maar ook aan uw veiligheid is ruim aandacht besteed. Uw bungalowtent is met een oppervlakte van 5,50 x 5,20 meter (28,6m2) zeer ruim te noemen en compleet ingericht. De specifieke vorm van de bungalowtent maakt dat u beschikt over drie ruime slaapgedeelten en dat u een ontzettend ruim en groot leefgedeelte heeft van ruim 16m2.

Bungalowtent: comfortabel genieten

Onze bungalowtenten vindt u op diverse campings in Frankrijk, met zorg door ons geselecteerd. Uw bungalowtent is naar speciaal ontwerp van Juliette gemaakt en is van Europese topkwaliteit met Ten Cate tentdoek. De gebruikte kleuren zullen u een “zomers” gevoel geven. Maar ook aan uw veiligheid is ruim aandacht besteed. Uw bungalowtent is met een oppervlakte van 5,50 x 5,20 meter (28,6m2) zeer ruim te noemen en compleet ingericht. De specifieke vorm van de bungalowtent maakt dat u beschikt over drie ruime slaapgedeelten en dat u een ontzettend ruim en groot leefgedeelte heeft van ruim 16m2.

Safaritent: comfortabel genieten

Bekijk hier onze safaritenten in Frankrijk. Deze compleet ingerichte tenten zijn voorzien van alle gemakken wat past bij een luxe kampeervakantie. Voor de inrichting heeft Juliette gekozen voor stoere meubelen. Jawel, heerlijk robuust. Uw Safaritent staat uiteraard op een verhoogd houten vlonder. Voor de tent heeft u een overdekt terras. En verder… verder is aan alles gedacht! Of het nu gaat om een 4-pits kooktoestel, een koelkast met vriesvak, een pizzasnijder…. uw Safaritent is compleet. Ga je met ons mee?

Safaritent XL: comfortabel genieten

Onze Safaritenten XL zijn net zo compleet ingericht als de standaard safaritent. De specifieke vorm van de Safaritent XL maakt dat u beschikt over twee slaapgedeelten en een leefgedeelte van minimaal maar ruim 11 m2. Maar slaat u de voorkant open, dan heeft u met het terras een leefgedeelte van bijna 20m2. Een zee van ruimte! Een Safaritent XL is geschikt voor maximaal 5 tot 6 personen en is 5m2 groter dan de standaard safaritent. On y va?

Boek hier uw favoriete camping!

= NL gesproken

Camping Domaine de Mialaret

 • Luxe bungalowtent op kasteelcamping ★★★★★
 • Circa 977 km. van Utrecht / 850 km. van Antwerpen
 • Kinderclub tijdens de vakantie (ook in het Nederlands)

Camping la Berge Ombragée

 • Bar met terras aan rivier
 • Circa 987 km van Utrecht
 • Kinderspeelveld

Camping La Perle

 • Luxe bungalow- en safaritenten op Petit XL camping ★★★
 • Circa 862 km van Utrecht / 743 km van Antwerpen
 • Speeltuin en kinderanimatie (in het Nederlands)

Village Club les Sables d’Or

 • Luxe Mobile Home op schitterende glamping
 • Circa 1280 km. van Utrecht
 • Een waterpark met diverse zwembaden en enorm decor

Last-minute bungalowtent huren Frankrijk

Wil je nog op het laatste moment een prachtvakantie boeken naar Frankrijk? Wij helpen je graag om last-minute een bungalowtent te huren in Frankrijk. Onze kleinschalige campings zijn te vinden in verschillende regio’s in Frankrijk waaronder:

 • Dordogne
 • Auvergne
 • Limousin
 • Poitou-Charentes
 • Tarn-et-Garonnes
 • Languedoc-Roussillon

Op al deze locaties kun je in veel gevallen nog een last-minute bungalowtent huren. Je wordt dan verwelkomd volgens de befaamde Franse gastvrijheid, waarna je kunt genieten van een welverdiende (last-minute) vakantie. Onze campings zijn allemaal kleinschalige campings, waardoor je er eenvoudig tot rust kunt komen middenin de natuur. Op de campings is het niet alleen mogelijk om bungalowtenten te huren, maar je kunt ook safaritenten huren. Daarnaast is er ook nog eens de optie om deze volledig te laten inrichten, waardoor je niet nog op het laatste moment spullen aan hoeft te schaffen of dat je spullen mee hoeft te nemen. Daarnaast beschikken onze bungalowtenten allemaal over een goed matras, waardoor je comfortabel kunt slapen. Daarnaast spreken alle eigenaren van de campings Nederlands of zijn ze Nederlands, waardoor je eenvoudig bij hen terecht kunt voor alle vragen.

Dag vullende vakantiedagen op onze campings in Frankrijk

Op onze campings is er genoeg te doen. Zo zijn alle campings voorzien van een zwembad, zodat je even kunt afkoelen. Daarnaast beschikken verschillende campings in Frankrijk over een leuk activiteitenprogramma, georganiseerd door enthousiaste animatieteams. Hierdoor kun je even genieten van de rust, terwijl de kinderen en hun vrienden zich kunnen maken tijdens leuke activiteiten! Mocht je even geen zin hebben om te koken, dan kun je in veel campings terecht bij een café of restaurant dat zich bevinden op het terrein. Ook zijn alle campings schoon en voorzien van goede sanitaire voorzieningen en Wi-Fi, waardoor een vakantie comfortabel is. Mocht je er nog niet over uit zijn of je een last-minute bungalowtent, of juist een safaritent wil huren in Frankrijk? Wij helpen je graag om de juiste tent te kiezen voor jouw tentvakantie!

TOP